Trevat Shqiptare/Albanian Regions

Duke shpresuar se kam shtuar një gur në kalanë e botimeve për shqiptarët dhe trevat shqiptare, ju uroj udhë të mbarë në njohjen e trevave shqiptare!
    -Autorja

I hope this book is another stone in the castle of the editions about Albanians and Albanian territories. Enjoy the trip in the Albanian regions!
    -The Author

Ju lutem zgjidhni/Please choose: Shqip or English